viernes, 20 de noviembre de 2009

Sineu-4 Ses Salines-1

"M'agrada començar d'aquesta manera tant optimista"

I es amb aquesta frase extreta del Míster, com a mi també m'agrada començar la crònica poguent fer-ho amb un resultat positiu i amb la sensació de "sentir" que les coses van sortint.

Avui era un partit complicat, amb un rival necessitat de punts.

El CESineu, lluny de sortir a l'expectativa en la primera part, ha volgut imposar en el primer minut el seu joc, la seva filosofia, el que sap fer. I és que s'han pogut veure "dos" partits.

Els dels primers 45 minuts el qual hem vist les linies juntes, gran sacrifici de tots els components començant amb Samuel Ga'too i Parritahîmovic on han pressionat les sortides dels centrals i tancat els espais del carril central, deixant així jugar per el carril lateral on els dos interiors Pere yaya siquier i Marionaldinho han pressionat i posat l'accent en la meitat del camp rival sense deixar sortir amb facilitat. Cal destacar també un gran treball dels mitjos Llonguet hernandez el qual l'hem pogut veure en la millor versió. Lluitador, recuperador de pilotes i sobretot el qui ha agafat la "batuta" en la zona central. Per la seva banda Barçaló ha ajudat de manera constant la linia defensiva, donant aire i més que correcte en pilotes entre línies, un gran aplaudiment segons el meu punt de vista als 4 "mitjos". En defensa un sòlid Magi, on en gran superioritat en les pilotes aèries i grans controls ha donat la seguritat en pilotes divides. Bielleti gran sacrificat fisicament on l'hem pogut veure solidari amb els companys fent les cobertures, ajudes i doblant en més d'una ocasió posant superioritats de 2x1 en banda.El segon central, Juanjo, se l'ha vist tranquil, segur i sobretot més ràpid que altres partits.

I es que el Cesineu ha dominat en gran part, i gràcies a una altre vegada a "l'arribada, l'encert i la qualitat" de Marionaldinho ens hem pogut posar al davant 2-0.

Si fa unes setmanes parlavem de intentar "cuallar" els engranatges de les línies, hem pogut veure en aquesta primera part aquesta progressió.

Al principi parlava de "2" partits, i es que ha estat així. Començada la segona part i en part haver pogut adelantar-nos amb un 3-0 obra d'un penal inexistent, el Cesineu s'ha relaxat, i el rival ha aprofitat, com sempre aquesta baixada de intensitat i augment de ansietat al conjunt vermellenc en forma de ocasions i arribades. Emperò, el 4-0 obra de Marionaldinho d'arrencada del mig camp cap a porteria contraria amb una jugada individual, ha ocasionat relaxació al conjunt vermellenc, i es que el rival ha arribat a dominar el partit transformant un gol incluïnt falta a Juanjo que l'arbitre no ha vist. I a partir d'aqui ha estat el "Partit" que més odïam, incòmode, tens i sense idees. Ha tornat el fantasma del nerviossisme fins que l'arbitre ha xiulat el final.

A Destacar:

-Gran primera part de tots els components de l'equip
-Un Marionaldinho, fi, atrevit, ràpid, concentrat i acertat entre els tres pals
-Sacrifici fisic i solidaritat entre les linies
-Gran Paper en la primera part davant els aficionats Locals


A corregir:

-El relaxament, l'acomodament que provaca anar per davant del marcador.


Per acabar i en NOM de tots els integrants de l'equip així com també del còs tècnic, donar Ànims i abraçades i recolzament al nostre estimat Jugador Joan Sereni.



Font: La Gazzetta Di Sport.

10 ---->DONA LA TEVA OPINIO CLICKANT AQUÍ<---:

anonim dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
ROMPE>VAGINAS dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
comedor de conejos dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
TOCA ALMEJAS dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Endivineu dijo...

Si guanyam 6 de seguits, es club mos paga ses "Dones que fumen".

devorador de vulbas dijo...

vamossssssssss sineuuuuuuuuuu millor una festa brasileira..

Anónimo dijo...

barcelo: eis monareishion com te curres sa cronica des partit, nomes destacaria un poc mes sa gran actuacio des numero 6 del sineu (joc espectacular)jejejeje.

podem posar data per un sopar si vos pareix...

DOCTOR AMOR dijo...

PARTE MEDICO C.E. SINEU:
-PR9 sigue recuperandose de su maltrecho tobillo en sesiones de gimnasio y ya se baraja la hipotesis de algun "mal de ojo" por parte del brujo Pepe contratado por alguna mujer despechada.
-Magi HAZ tras recaer de su isquiotibial derecho ha descartado apuntarse a la listas de las entradas de alguna "DISCO" para tratar su lesion con sesiones de gimnasio y carrera continua para poder estar a las ordenes del Mister Toni Florinini en la proxima cita de Son Macia.
-Kikita Higuain sigue diseñando e imprimiendo posters...

B.T.A dijo...

Barcelo o es qui sigui, diguem ses "possibles dates" i ho ficarçe mitjanánt enquesta, i sa gent votara quin dia la faria... :=D

Doctor Amor ya te digo...

el come coños dijo...

rodrigo .....ya te digo hay que montarla pero pa palma

Publicar un comentario