miércoles, 10 de febrero de 2010

La Unión "B" - C.E SINEU

"TOCADO PERO NO HUNDIDO"

El C.E Sineu, te aquest cap de setmana, la oportunitat de reafirmar-se com l'equip que és: Un equip que la sap jugar, que té una filosofia de joc i un model establit.

Desprès del "fort" cop que sofrirem el passat diumenge, es l'hora de tornar aixecar el cap i mirar el pròxim partit com una prova personal. Un exàmen per poder corregir tots aquells errors que ferem al passat, errors als partits, errors amb els companys, en fí, errors. Per tornar a l'èssencia de setmanes enrera.

Tots i cada un dels components d'aquest conjunt té la "clau" per poder tornar donar brillantor a un equip "tocat". Tots i cada un dels jugadors som i hem de ser un equip unit.

I s'ha de demostrar aquest dissabte dins camp contrari, envers La Unión "B", rival dificilíssim. Cadascú dels jugadors que comforma'm l'equip sap el què pot aportar i com fer-ho.

Amb la suma de tots els esforços individuals, podrem donar una victòria col.lectiva. Una victòria que de ben segur tots desitjam.

Dia: 13/02/10

Hora: 16.00h

Camp: Es Secar de la Real

domingo, 7 de febrero de 2010

Un desconegut SINEU -1 Es Raiguer (KungFU -TEAM) -2

Precipitació+Nervis+Mala sort = Partit perdut

Començament de la segona volta, contra Es Raiguer, equip el qual mos guanyà en la primera volta, un equip on el seu joc, basat en joc directe, pur i dur ha pogut amb un joc precipitat i sense definició d'un CeSineu coix davant porteria.

Primera part


El CeSineu ha tornat a començar jugant la pilota, intentant combinacions a banda. I la veritat es que, els primers 10 minuts ha estat en judici personal els millors. L'única pega ha estat la definició i precipitació de les pilotes en la linea ofensiva. Avui no volia entrar.

El primer gol des Raiguer ha vengut per un xut potent de l'extrem dret on la empalmada i ha tengut la sort d'entra al pal llarg. I es que, per aquella banda es on es provocava el 80% del perill dels de es Pont D'inca.

0-1 i el Sineu nervios, lluny d'aquella tranquilitat que oferirem partits enrrera. Però tot i així seguia jugant. La veritat que es jugava millor s'arribava a porta mitjançant combinacions de pivots i interiors, però avui la definició se'n havia anat de parranga.

Una altre vegada internada de l'extrem dret centro-xut i amb la mala sort pels locals que juanjunho di souza amb el pit l'entra.

0-2, cop de moral i "afegito" als nervis. Començava el recital teatral per part des Raiguer "rapinyant" segons d'on fes falta. Marionaldinho juntament amb un Le Parrî molt entonat donaven les primeres assistències de gol, emperò la definició encara no havia arribat de vacances. Faltava un minut i l'arbitre pita una de les moltes faltes sofrides pel conjunt "des pont". Marionaldinho, una vegada més, ens donà aquella tranquilitat d'arribar 1-2 al descans.

Podiem guanyar sabiem que haviem de guanyar i empenyer, remar i treure un bon resultat com fos. Cal dir que avui, la linia defensiva, formada per Frank MonaRRî, juanjinho, cabonnavaro y Il bello, no ha tengut el seu dia. Massa faltes innecessaris, pasividad i dubtes en pilotes dividides i falta de concentració ocasionaren mes d'un ensurt a Khanfitet.

El Cesineu ho intentava i arribava, però la pilota avui no volia entrar. Parritahimovîc, Pedrito Navas, Van Ga'too GOL, Marionaldinho i un sacrificat MaginsBauer ho intentaven sense èxit. El joc era vergonyosament aturat amb sos tipics "AAAAAAAAAAAAAARGGGGGGGGGHHHHR¡¡¡¡ ARBITROOOOOOOOOOOO ARGHGHHHE" "JOÉ QUE DAÑO COLEGA" gent estesa pen terra i minuts que corrien. La clau ha estat en les botes de Marionaldinho en el penalti xiulat sobre Van Ga'too... però clar. Sa definició encara era per deves Hawai.

Seguiem 1-2 i tornava una de les assignatures pendents del CeSineu, les faltes a dins l'àrea. Penalti a favor dels visitants el qual, si ho feia, donava la victoria quasi sentenciada als "que pasa nengs". Però una gran actuació de KHANFITET Vueling tornà evitar un desastre.

Estira i arronsa, el CeSineu ja jugava amb 3 defenses, darrers "cartutxos" i darreres oportunitats desaprofitades...

Les darreres passades, els xuts, els "regates"...Avui no ha sortit.

Finalment 1-2 Arbitre pita final i una altre Batalla Campal de "ESHTO Ë EL BRONX".

Per acabar dir que L'Sporting ha empatat a 0, per lo que hem desaprofitat una gran oportunitat per rapinyar punts.

Donar les gràcies de part de tots els jugadors als Mucs SUPPORTERS, UNA VEGADA MÉS ANIMANT. Esperem tornar donar alegries.