sábado, 7 de noviembre de 2009

SINEU-4 SON FERRER "B"-1

Segueix la línia ascendent del CESINEU cap a la part alta de la classificació.

Avui s'han pogut assaborir un 3 punts de confiança.

la primera part ha estat de gran domini vermellenc, intentant internades per banda, sobretot per l'esquerra, on Mario una vegada més se l'ha pogut veure amb confiança, tranquil·litat i decisió en l'u contra l'u. I gràcies a una gran jugada individual hem pogut celebrar el primer gol.
Cal destacar també que la participació del pivots ha estat més que notable, baixant pilotes, repartint entre línies i ajudant en les sortides dels centrals.

En quan a la línia defensiva s'ha pogut veure un "BIELLETI" ficat en el partit, atent a l'home de la seva zona i fent gala d'un gran desplegament físic. "Plominesky" segur en els talls i en les pilotes aèries donava aire a l'equip vermellenc quan més estrets es veien. Juanjo per la seva banda, ha fet un gran partit, atent en les pilotes creuades i tallant les passades entre "centrals-defenses".

Toni Ramis, "adormint" el tempo del partit i rebent molt bé d'esquenes donava alternatives a la línia ofensiva, juntament amb Parrita el qual ha tornat en la seva millor versió; Lluitador, eficaç en pilotes divides, col.locació i sacrifici.
La nota negativa de la primera part ha estat la contussió que ha sofert Biel en el peu dret, sent canviat aquest per Tomeu.

La segona ha començat com havia arrancat la primera, domini vermellenc i superioritat en la zona 2 del de camp.Emperò l'empat degut a una falta d'entendiment i confusió en la trajectòria de la pilota ha fet tornar al nerviosisme innecessari de cada partit.
Ara bé, el CESINEU, ha seguit intentant fins que ha trobat la recompensa "Regal del Son Ferrer" on, incomprensiblement el central xuta una pilota cap a la porteria pròpia entrant aquesta en forma de "vaselina" sense poder fer el porter, res.

Com sempre, i tenint el marcador a favor el CESINEU ha tornat baixar el ritme i la intensitat preocupant així els aficionats "mucals". Finalment s'ha transformat un 3 a 1 obra de Parrita, i on una vegada transformat el CESINEU ha tornat a la serva millor versió de joc.
faltant 5 minuts ha entrat al camp Nacho krckic i Sereni Maldini on han donat frescura i oxigen a un CESINEU desgastat.

Finalment i amb 2 jugadors menys l'equip de "PaL.Lma" no ha pogut fer res i firmant un 4-1 el CESINEU ha tornat complir amb el seu objectiu... ESCALAR posicions.

viernes, 6 de noviembre de 2009

Sineu - Son Ferrer "B"

Hora: 17.00
Camp: Son Matgi

Demà el CEsineu, té l'oportunitat de assentar-se en la part alta de la classificació. Serà l'oportunitat de poder puntuar 9 punts seguits, de seguir amb la linia ascedent i de passada demostrar que ja es té una filosofia de joc. Són molts els objectius que demà hi ha posats damunt l'equip amateur, emperò el més important com semre són els 3 punts.

Aquesta vegada ens visita el Son Ferrer "B", el qual conta amb una linia defensiva acceptable, destacant els seus dos centrals com a pilars bàsics. En quan a l'atac conten amb un punta ràpid, i que rep molt bé, d'esquenes.

Esperem demà poder celebrar una victòria més del CESINEU.

P.D: Missatge de toni l'entrenador: "Al.lots és hora de posar-nos ses piles i de guanyar aquest partit i que ara no podem "pinxar". Que pinxar ara seria un factor de risc que no mos podem permetre.VAMOS COJONES QUE TENEMOS QUE GANAR!!!!"

domingo, 1 de noviembre de 2009

Son Roca-1 C.E Sineu-3

Merescuda victòria per 3 gols a 1 enfront el Son Roca, emperò, 3 punts que porten molts dubtes en "L'engrenatge" de l'equip.

El Ce Sineu, visitava avui el Camp del Son Roca, equip que, portant 3 jornades no havia aconseguit puntuar en cap d'ells, emperò que ha estat a punt de donar la campanada dins casa seua.

S'ha vist una primera part de domini vermellenc, en quan a creació d'ocasions emperò en falta de finalització en les jugades d'atac. Son ja molts els problemes que té el CeSineu per "transformar" en els darrers metres de camp. El primer gol, obra de Van Gato volador ve d'una jugada on la combinació entre 3 jugadors la culmina sol en l'àrea.
A partir d'aquí lluny de voler controlar el partit i gràcies a dues errades defensives consecutives el Son Roca empata el partit creant així nerviosisme innecessari en els jugadors visitants.
El punt d'inflexió,i, "Clau" en el desenvolupament del partit, ha estat quan l'àrbitre ha xiulat un penal "fantasma" i el jugador la fallat, gràcies a la grandíssima actuació de confitet que li ha endevinat de ple la trajectòria de la pilota.

El transcurs del partit ha baixat de intensitat a mesura que passaven els minuts, donant més d'un ensurt la línia atacant contrària a la defensa del CeSineu. Fins que, Toni Ramis ha firmat el 1-2 donant tranquil·litat al conjunt i anant al descans amb el marcador al davant.

la segona part s'ha començat jugant bé, però les linies s'han tornat a "difuminar" i les combinacions, parets, i jocs al primer o segon toc ja no tornaven a sortir, entrant els jugadors vermellencs dins una "espiral" de mal joc i precipitació en les jugades, cosa que ha fet donar més protagonisme al rival el qual ha tengut alguna ocasió digne d'aprofitar per empatar el partit.
No ha estat fins el minut de descompte quan una magnífica centrada de Mario des de córner l'ha aprofitada "parrita" en un toc precís i amb intensió.

Queda molt per treballar i corregir. Les mancances en aquest equip han tornat a veure's avui en el terreny de joc i, malgrat se pot estar content pel resultat, s'ha d'estar conscient que hi ha encara molts "punts negres" que poden fer mal al llarg de la temporada si no es solucionen.

Demà Dilluns entrenament a les 8.30 com sempre.