miércoles, 3 de febrero de 2010

C.E SINEU - Es Raiguer

Oportunitat per llevar aquella espina clavada.

Aquest Diumenge, el C.E Sineu torna a jugar a "La Catedral", un altre cop a casa. Després d'una magnífica primera volta la qual només ha pogut ser eclipsada per un Valldemossa galàctic (recordem, ha estat l'únic equip de totes les categories que s'ha mantingut invicte).

Els Reds, retornen aquesta vegada contra l'equip que en el seu moment els hi va treure els colors,i, a més, els hi va guanyar el primer partit de la primera volta. Per això, el CeSineu té l'oportunitat aquest diumenge de llevar-se aquella espina que duu clavada des d'aquell dia.

Sí es veritat que l'equip de's Raiguer és un equip molt irregular, però això sí, molt sorpresiu i segur que no descarta donar la campanada dins sa capital de's plà.

Espere'm com cada cap de setmana poder celebrar els 3 punts i poder seguir enganxats al tren...

NO FA FALTA DIR QUE TOTS ELS JUGADORS ESPERE'M EL NÚMERO 12. MUCS SUPPORTERS!

DIA:7/02/10 (diumenge)
HORA:17:00H
LLOC:LA CATEDRAL, Son magi.

lunes, 1 de febrero de 2010

The clockwork RED- 3 Vilafranca - 1

Eficiència i arribada

Es pogué veure ahir un conjunt que "mimava" la pilota. Que la volia tenir, la jugava, i ho intentava.

Començà l'encontre per els dos rivals de manera preventiva. Es volien prendre les primeres mides del rival per trobar el punt feble i atacar. Tot s'ha de dir el CeSineu, fidel, ja podem dir a la seva filosofia de joc. Començà a atacar i intentar buscar el gol amb la participació, aquesta vegada sí de tots els components. Linies juntes, participació màxima del mig camp i molta movilitat al davant.

El primer gol no tardà en arribar. De falta i amb un xut a ran de pal, Marionaldinho posà l'ú a zero del que fou un dels partits més fàcils en quan a joc d'aquesta temporada.

El Vilafranca, lluny de intentar arribar a la porteria contraria, es va fer enrerra i només tenia com a opció de sortida "pilotada per amunt i ja ho vorem". Era un joc fàcil pels Reds. Ara bé, com he dit abans i havia una gran mobilitat de pilota, fet que suposa moltes pèrdues de balons, sobretot en quan a passades de la linia defensiva cap a 1/2 camp.

S'ha de destacar la gran actuació de MaginsBauer, aquesta vegada com a pivot "defensiu" ajudant en tot moment en la sortida de pilota, oferint-se tant a McMonaraman com a Anselminho. Així com també el gran desplegament físic de Barçaló atent en tot moment de la seva zona i les seves responsabilitats.

A més Cabonnavaro i Juanjinho di souza, tornaren mostrar un gran nivell tàctic que feren del treball defensiu una feina més fàcil degut a la seva molt bona col.locació,concentració i sobretot comunicació entre tots els membres de la línia.

El partit durant la primera part fou un monòleg del CeSineu, sofrint algunes tímides però poc perilloses arribades dels de Vilafranca.

Però com si ja fos una cosa "normal", el CeSineu va tornar acabar amb 10 jugadors finalitzant la primera part.Anthony's queen va veure la segona per una entrada a destemps al rival.

Començant la segona part el CeSineu continuà igual, buscant el segon i oferint la mateixa intensitat que la primera part. I no tardà en fer gol. Parritahimovîc, un dels millors (o el millor)en quan a judici personal, engaltà, propinà, pegà, fusilà, misil-tierra-aire des de "nose quants de metres" un golarro que passarà als "ANAL-es de la historia der furbo".

2-0 i es veia que el partit podia ja esta sentenciat per com es presentava. Partit controlat, el rival que no arribava en perill i un CeSineu "entonat". A partir d'aqui la intensitat va baixar una mica, tornant el joc més lent i amb alguns errors classics "separació de línies i pilotades cap a ningú".

El Cesineu faltant 20 minuts, va fer 3 canvis., els quals entraren Van Ga'too GOL i Le Parrî de la chantê champagne francê i Le sereninî..

Era hora de veure una vegada més Le ParrÎ tocant la pilota dins la catedral. Se'l va poder veure tranquil, amb toc, amb ganes i sobretot amb qualitê.

Finalment i firmant la sentència al Vilafranca un GRAN MaginsBauer va fer el tercer per la "Clockwork Red".

Font: CANTO TV. Aquesta vegada des de es mateix "tubalet" però amb Herbes Dolces.