C.E Sineu - VIlafranca

Dia:31/01/10

Hora:17:00

Lloc: La Catedral Son magi. Sineu.

Darrer partit de la primera volta. Contra el complicat Vilafranca, un equip que es troba còmode contra els equips de dalt de la tabla.

El CeSineu té la oportunitat de tancar una molt bona primera volta si guanya el proper diumenge.

Esperem. Com sempre Els Mucs Supporters animant des de la grada.

domingo, 24 de enero de 2010

Capacitat de Reacció -2 Sta. Maria Athlètic-2

1 PUNTET AMB BON GUST

Més que merescut el punt, que, aquest 24 de gener a pogut "treure" dins un camp difícil.

I es que no podia començar la cosa millor, el CESineu ha començat la primera part desplegant tot aquell joc que agrada. Un joc atractiu, del toc i el desmarc, de l'oferiment, un toc amb tranquilitat, dominant els 20 minuts primers i arribant amb perill a l'àrea rival. Les linies s'entenien, estaven juntes s'oferien una a les altres, la pressió al capdavant era constant i el joc passava en aquells moments per la batuta del Sineu, on fins i tot haguè gol vàlid però anulat per Parritahimovîc.

Però les primeres pèrdues de pilota i aproximacions del rival en forma de joc directe, feien presagiar un altre vegada "l'equilibri" entre el domini de la pilota per part dels dos equips.

I no ha estat fins el 31 de la primera part, quan a pilota aturada (Còrner) el Sta. Maria ha aprofitat les errades de comunicació dels components defensius del CeSineu per marcar de cap. Tot i així, els jugadors mucs, macarrons, macarruts han intentat cercar l'empat, emperò com passa molt sovint, les linies es tornaven a difondre, i a separar, passant de joc colectiu a l'individual, deixant de banda el toc i oferiment per la precipitació i els chuts a destemps. Tot s'ha de dir,i, començant per la linea ofensiva, s'ha pogut veure un Parritahimovîc participatiu, combatiu (com ens té acostumats...).

Anthony's Queen ben posicionat i oportunista en pilotes divides tot i el seu empeny per cercar la porteria contraria no ha tengut massa sort.

La linea del mig camp, li ha faltat la frescura dels darrers partits, encara que el sacrifici físic ha estat doble, ja que els extrems rivals jugaven molt aferrats a la línia fent, que cada desplaçament fos una carrera a contrarellotge per ocasionar el 2x1 en banda defensivament. Afegint a més el molt bon desplaçament de pilota dels defenses del conjunt Athlètic.

En quan a la linea defensiva destacar un grandíssim posicionament tàctic de Cabonnavaro, el qual ha fet, al meu entendre un dels partits millors per el que du de temporada. Ràpid en les decisions de creuament i en pilotes divides i aèrees.
-------------------------------------------------------------------------------
Tot s'ha de dir, arribavem amb 1-0 dins els vestuaris, emprenyats pero alhora convençuts de que podiem guanyar... Tonigrini sabia de la importància dels darrers 45 minuts i amb un discurs tret del llibre "El libro de las ilusiones" ha donat les premises per seguir.

Començada la segona part. El CeSineu ha intentat una altre vegada "tornar" a l'èsencia dels primers 20 minuts. Però no ha pogut ser. Encara que el domini de la pilota estava molt repartit s'ha trobat a faltar la participació entre linies i, sobretot, la dificultat en augment al mig del camp feia perillar cada vegada més la porteria de Khanfitet Vueling.

Passats 10 minuts, l'àrbitre (tret d'una Telenovela ) xiulà una falta a Cabonnavaro per mà inexistent. Una falta a la frontal, perillosíssima. La qual fou llançada per el capità i passant l'esfèric per damunt la barrera i, Khanfitet Vueling poguent fer poca cosa, entrà un altre vegada la pilota dins la xarxa.
2-0,i, un altre vegada de "pilota aturada" una assignatura que el CeSineu dur arrosegant de septembre.

A partir d'aquí el CeSineu tot i tenir-ho tot en contra seguí jugant i tocant la pilota cercant el gol. El joc era vergonyosament aturat per el rival. Ja sabeu. Les típiques "pujades de bessons" els "Aiiiiiiiiiiiihhhhggrrr !!! me torssat es turmell!!!!", "Arbitro Arbitro!!! tengo dolor de barrigaaAARRRGHhhh!!" o "Anant a cercar sa pilota com aquell que va a cercar caragols, que primer a d'agafar es poval, despres llinterneta, despres, blablabla...". Es pot dir que estavem al minut 25 els quals 10 d'aquests foren per fer "comedi amb en xesc forteza...".

Als pocs minuts hi hagué canvis, Van Ga-tto GOL entrava per donar "chispa" i frescura a un CeSineu "apalancat" i sense idees... I sí s'ha de dir. Al cap de 5 minuts amb una jugada extreta del llibre "Como marcar un gol porque yo lo valgo". Ficava la pilota dins la xarxa amb una jugada de Murri. Desmarcant-se i arribant a una pilota on només un Moixot esquiu podría fer-ho.

2-1 el CeSineu agafà aire i faltava poc més d'un quart per acabar l'encontré. I ara només la Fé i les ganes de guanyar podien treurer-lo endavant. haguè minuts on es passà del joc colectiu a les individualitats com he dit abans,i tothom feia la "guerra" per el seu compte, on hi havien les famoses pajaras, fruit de la precipitació per voler arribar i marcar.

Però un Marionaldinho, el qual havia passat desapercebut gran part de l'encontré EMPALMA una pilota on el porter només poguè dir "passa...reina...passa...".

2-2 l'eufòria i les esperances tornaren florir fent el partit més emocionant del que era.

Faltaven 5 minuts i sí, el joc era una "ruleta rusa", un dels dos podía marcar en qualsevol moment. El Sta. María arribava fàcil i s'havia apropiat el domini del mig camp, mentre que el CeSineu tirava cap el Joc directe. Apunt està Marionaldinho de marcar el 3-2 per passada enrerra.

Es veu que els de Sta Maria ja no tenia "pujades de bessons" ni ganes de "menjar caragols", emperò, faltant 10 segons per acabar l'encontre, xiulaven una altre vegada falta frontal i el Capità dels marians era un perillos llançador. La darrera jugada.

I que pasa? Xut. rebot a la barrera. arbitre xiula final de partit. pilota arriba a un punta i fa gol. 2-2. i "mini batalla campal" tipo "esto éhS EL BRONX!"

PER ÚLTIM AGRAÏR ALS MUCS SUPPORTERS PER DONAR-NOS ÀNIMS I SUPORT A CADA PARTIT. JUGA AMB 12 SEMPRE ÉS MÉS FÀCIL. Je si de La Vontrê de la sôn.
---------------------------------------------------------------------------------

Al.lots, queda un partit per acabar la primera ronda. I el jugarem contra el Vilafranca. Un equip que avui ha guanyat 1-0 a n'es Raiguer. I no només això sino que ens visita es Raiguer al cap de dues setmanes. I La union "b", d'aquí 3.

Seran a judici personal els 9 punts més dificils a guanyar tenint en compte la progressió que han tengut els equips que m'hos trobarem. Per això deman un "plus" als propers entrenaments ja que, i només per el sacrifici col.lectiu podrem continuar somiant.

Font:CANTÓ TV, Corresponsal des de ca'n castell amb una copeta d'herbes...SEQUES.