viernes, 30 de octubre de 2009

SON ROCA ATº "B" - SINEU

Jornada 4
Data: 01-11-2009 (Diumenge)
Camp:
P.M.SON XIMELIS (A)
Hora: 17:00

Després de la victòria a casa enfront el Soller B, el Sineu cercarà la 2ona victòria per poder començar a encarrilar el destí del conjunt vermellenc cap a la part alta de la tabla.

Tot i mesurar-se contra un rival que no ha puntuat encara, no vol dir que sigui un equip fàcil de jugar.

Sabem que son jugadors que es deixen la pell al camp i jugar a dins casa seua els fa més perillosos que mai. El CESineu ja va "experimentar" la primera jornada contra "Es raiguer" què passa si surt confiat en aquests encontres, doncs que són partits que es fan costa-amunt i són molt difícils de jugar si no s'està centrat al camp. Esperem que s'hagi après la lliçò i vegem un CeSineu amb ganes de fer gols i de puntuar els 3 que hi ha en joc.

FONT: La Sexta Deportes.

domingo, 25 de octubre de 2009

CESINEU 3 -- Soller B -1

Victoria moral importantíssima.

Així podem "classificar" la merescuda victòria d'ahir del CESineu contra el Soller "B". Els jugadors sabien de la importància dels 3 punts i ho demostraren al camp en sortir; concentrats, en tensió, i centrats en les consignes clares.

Es va poder veure uns 30 minuts on el conjunt vermellenc va dominar en quasi tots els aspectes del joc: Pressió en la linia ofensiva amb un VanGato Nistelrooy i un Nacho Krkic que es donaren a coneixer als centrals rivals mitjançant desmarcs en ruptura, mobilitat entre les diferents zones de finalització i sobretot, participatius.

En quan a la linia de mitjos, els interiors es deixaren veure en tot moment aprofitant la profunditat del camp de Son matgi. Passades procedents de la linia de defensa cap a les zones de P.Siquier i Màrio feren molt de mal al jugadors del Soller "B" en forma de centrades o ocasions de gol. Destacar un gran Partit del que més tard fou la peça clau de la victòria. Màrio.

El pivots es deixaren veure, encara que fou la zona del camp on més complicat jugava el Sineu degut a la falta d'enllaç entre linia defensiva i mitja. Ara bé, es va veure un Llonguet concentrat en la tasca de recuperació de pilotes i un barceló sacrificat.

En quan a la linia defensiva es veure seguretat en la interceptació de pilotes i una molt bona col.locació dels centrals juntament amb el sacrifici dels dos laterals.

El gol ho transformà Van Gato nistelrooy al estar atent en un "bollit" de rebots dintre l'àrea petita.


Aquest va esser el CeSineu els 30 minuts primers, ja que faltant 10 minuts va haver una baixada de rendiment donant protagonisme al Soller B en forma de contraatacs per banda o per carril central.

La segona part el rendiment del CeSineu baixà significativament estant els 15 minuts primers sofrint per tenir la pilota,i, sobretot en la pressió. Son algunes les mancances que es poden veure a aquest CeSineu en les "segones parts", conceptes que sens dubte s'han de corregir per no "sofrir" tant.

El punt d'inflexió venguè d'un xut potent d'un jugador solleric despres d'un rebot i el qual confitet poc va poder fer. Emperò, prop de venir-se abaix el CeSineu continuà empenguent i gràcies a 2 grans jugades individuals del que va esser l'home del partit, Màrio, el Cesineu es poguè endur els 3 primers punts davant l'afició i a casa.

FONT: La Sexta deportes.