domingo, 20 de diciembre de 2009

CeSineu-1 Sporting Valldemossa-2

"NO WE CAN'T"

Gran partit de tots dos equips. No es podia esperar menys entre un duel del primer classificat i segon.

La primera part, sha vist un CeSineu intentant fer el seu joc, tocar la pilota i intentar crear ocasions.

Però al davant teniem un equip ordenat, amb consistència al mig del camp i amb una gran velocitat de joc. Ha estat complicat, tant en defensa com el control del mig camp. I es qué el pivot per davant del seus central, ha estat en judici personal una de les peces claus d'aquest Valldemossa. El Cesineu tenia molts de problemes en la finalització i era molt dificil arribar a una ocasió clara de gol, les linies del contrari estaven molt ben ordenades sumant a més les precipitacions de les passades en llarg cap a "ningú"...

Començant per la línia d'atac, s'ha notat en falta un Van Ga'too un poc "més" Volador en els desmarcs en ruptura i una tímida actuació de Parritahimovîc. Ara bé, l'entrega i la lluita en les pilotes divides ha estat lo més remarcable en quan a l'acció ofensiva de la 3era línia.

L'entendiment entre la linia de mig camp i l'atacant ha estat molt pobre, fruit d'això les contades ocasions als últims metres. Il bello ha estat molt participatiu i molt sacrificat, s'ha de destacar el seu gran desplegament tàctic i físic, i es que ajudava constantment en la recuperació. Barçaló, per la seua part i com Il bello, s'ha col.locat molt bé "tapant" el carril central i orientant les pilotes cap a la banda.

En quan a les bandes, s'ha notat en falta un SiquierNavas més participatiu en el joc local però un gran ajudant en l'acompanyament en la pressió dels puntes, en l'altre costat McMonaraman sacrificat també en defensa no ha donat massa sortides en atac, posant l'accent més en la tasca d'ajuda defensiva. Gran actuació de Bielleti i Thomeus Puyol en frenar les continues embestides dels interiors del nord.

Juanjo gran comunicador i segur en les pilotes aèrees ha col.locat e informat en tot moment la línia defensiva, la qual cosa facilità en gran mesura l'eficiència de la mateixa.

Segona part:

Arribat al descans amb un 0-0, sabiem que la balança de la victòria cauria d'una banda o l'altre.
Ha estat una segona part moguda, i com deia Tonigrini, els "petits detalls" son els que marcaran la importància. I efectivament, el gol no ha tardat en arribar i es que encara que no hi haguès un equip que no destaques en evidència, el primer gol fruit d'un penal sobre el jugador Valldemossí ha estat un cop en la moral dels vermellencs.

L'actuació de KHANfitet vueling ha estat molt bona durant tot el partit, sortides segures, refusos amb determinació i, sobretot, tranquilitat i seguretat en les pilotes aèrees. Apunt ha estat de parar el penal.

A partir d'aquí el CeSineu ha optat per pujar i arriesgar més pilotes a la zona davantera, sacrificant així homes del mig camp en defensa. Tot i el 0-1 s'ha millorat en el joc, s'ha improvissati arriesgat més en atac. Bàsicament en centrades dels interiors o jocs aèris al punt de penal contrari.

Emperò en un mal refús i altre vegada en situació de contraatac ha arribat el 0-2 de l'Sporting aquesta vegada per part del seu punta, on ha guanyant la posició i sense ser correctament defensat ha creuat la pilota en un xut ras on el porter Khanfitet Vueling no ha pogut fer res.

I sí, s'ha de dir, faltant poc per la culminació del partit el CeSineu ha intentat; jugar, treballar, defensar i atacar...i cercar el "YES WE CANtó".

Amb l'entrada de Nacho Krkić i Jaume Cabonnavaro juntament amb el canvi de posició de Maginsbauer a pivot quedant amb defensa de 3, el CeSineu agotava els darrers recursos, els darrers "Cartutxos" per fer alguna cosa. I quasi ha estat d'empatar l'encontre. A base d'arribades, faltes properes a l'àrea rival i de còrners. El CeSineu ha marcat el gol fruit d'un "bollit" de rebots, i "cames per tot", on al final la pilota ha entrat pujant aquest marcador en un "1-2" i faltant 5 minuts per el final.

S'ha tengut esperança fins que el "Ché Boludo" de l'àrbitre no ha pitat el final. Nacho
Krkić, ha tengut dues molt bones ocasions de gol, que quasi finalitzen dins la xarxa. Igual que J.Cabonnavaro en pilotes aèrees dins l'àrea rival.

Finalment l'àrbitre "pelotudo", ha xiulat doncs, el que ha estat un partit combatiu del CeSineu i gran partit tàctic del rival.

dues derrotes, Un empat i nou victòries. Aquest es el balanç d'aquest conjunt de jugadors. De nosaltres mateixos depèn el voler -o no- està al capdavant i avui encara que hagim perdut s'han vist les ganes que tenim i que posam. La lliga es llarga i pot donar moltes sorpreses...

Per acabar destacar la gran afició que s'ha personalitzat al camp. En nom de l'equip gràcies per donar-nos suport i esperem veure'ns aviat.


"No us recordaràn si no ho conseguiu". Toni Petit. 2009.


.BON NADAL.

FONT: CANTÓ TV. En directe des de sa capital des plà.