martes, 15 de diciembre de 2009

CE SINEU- SPORTING VALLDEMOSSA

Data: 20/12/09

Hora: 17:00

Camp: Son Matgi (Sineu)

Últim examen, darrera escala per pujar, apunt d'arribar a la cima d'aquest 2009.

Aquest diumenge ens enfrontam al líder en el que serà el darrer partit d'aquest any, i ho hem de fer com ho hem fet fins ara. Amb Sacrifici, ganes, actitud... totes aquelles paraules repetides mil i una vegades als entrenaments. Ara més que mai i dins casa, s'ha d'intentar pegar el cop d'efecte al partit amb més "vici" i "Morbo" de tercera.

Tenim jugadors i aptituds per endur-nos els 3 punts i ho hem de demostrar a dins la "catedral" de son matgi.

domingo, 13 de diciembre de 2009

Murense "B"- 1 CESINEU- 2

"YES WE CAN (tó) x 2"

Ens tocava contra l'equip "matagegants" anomenat Murense, es notava un ambient de ambigüedad, no les teniem totes, les sensacions durant la setmana no varen esser bones i eren motius suficients per estar preocupats...

Emperò una vegada més puc obrir el blog felicitant a tots els jugadors per el sofriment, l'exigència i la lluita, que, una vegada més ens ha duit a sumar 3 punts caiguts "del cel".

Si dins contra el CE Macià el camp va esser el factor més determinant, a dins el camp del Murense, també. I es què, l'amplitud i la allargada del camp provocà un augment dels defectes del CESINEU.

La primera part es va poder veure un joc dominat "dèbilment" per el conjunt vermelló a partir dels 15 minuts, i es que, tot i intentar controlar el domini de la pilota, el Cesineu va sortir a l'expectativa. El perill contrari es basava, bàsicament, en les internades per banda les quals varen esser aturades per una linia defensiva ben posicionada orquestrada per el que va esser a "judici personal" un dels millors jugadors del partit, "MaginsBauer".

Una vegada més la linia de 4 del mig del camp donava oxigen amb un Humprey Boga Boiret inspirat, segur i aportant el seu toc de qualitat amb passades en profunditat a cada un dels interiors, i es que com deiem abans el camp era gran per la qual cosa transformava els carrils laterals amb autèntiques "autopistes" per P.Siquier Navas i un Marionaldinho assatjat per una "destral" de jugador. El bon posicionament escalonat "d'il Bello" es va notar recuperant pilotes dividides i deixant poques opcions al rival a jugar per el carril central.

I es que les grans complicacions del Cesineu venien de ben enrera, la sortida de pilota dels defenses era una tasca dificil ja que es va notar en falta més moviments de desmarcs i recolzaments sumant a més la "desesperació" en voler jugar quasi sempre la pilota endavant per la qual cosa es transformava en pilotes perdudes o "regalades" al contrari.

les ocasions es decantaven més cap a la balança del CeSineu que no pas del Murense i això va fer possible el primer gol visitant on fruit de la lluita i la "pifia" del porter local, H.Boga Boiret va robar i centrar a Parritahimovîc a boca de canó.

Bàsicament la finalització en el CESineu es un dels defectes a treballar ja que son moltes les pilotes perdudes o desaprofitades en els darrers metres.

La Segona Part va estar més igualada i això es va traduïr en augment de les ocasions del contrari. Arribaven amb més facilitat. El carril central ja no estava cobert com la primera part, per la qual cosa ocasionà molts problemes per la linia defensiva. Arribaven les primeres faltes "innecessaries" realitzades a destemps, per arribar tard, per no estar col.locat adequadament. I es que es va recurrir en nombroses ocasions al canvi de joc de MaginsBauer, on es va cansar de llançar pilotes als interiors o als puntes.

Sofriem, estavem sofrint les embestides per (sobretot) la banda esquerra on Plominescky neutralitzà gran part d'aquestes accions juntament amb la cobertura de Jaume Cabonnavaro.
I va esser al minut 20' on en un mal refús va entrar la pilota posant l'u a u a 25 minuts per acabar.
Per tant, amb el centre del camp "difuminat" i amb la poca participació de la linia atacant, el CeSineu tenia moltes papeletes de anar-se'n amb un "sense res". Emperò no va esser fins el minut 93', a base de sofrir, de tallar els atacs directes del rival i amb una entrada de Van Gato Volador que donà oxigen a la linia atacant. Una vegada més, H.Boga Boiret aguantant la pilota dins l'area i centrant-la de tacó arribà a peus de ZBielatan Parritahîmovic on aquest FUSILÀ la porteria rival, enssatant la "locura" dels aficionats i jugadors del CESineu.

A DESTACAR:

--> Gran actuació de MaginsBauer en les tallades, pilotes aèries ,col.locació i canvis de joc.
-->Un Nacho Krkîc concentrat i provocant faltes profitosses
-->H.Boga Boiret Inspirat, participatiu, acertat i combatiu (bàsicament la primera part)
-->Plominescky Segur i comunicatiu
--> Il Bello ben posicionat gran part dels minuts
--> Parritahîmovic i un Van Gato Lluitador
--> Gran actuació del porter Albertto Buffon, salvant i parant pilotes perillosisimes.
--> RETORNO DE "Il embajattore" ParraValerón.

INCIDÈNCIES:

--> Tarjetes a Marionaldinho i H.Boga Boiret, posant en perill les seues convocatòries del Derby/clàssic de la pròxima setmana.

--> Batalla Campal estil "ESTO ES EL BRONX"
---------------------------------------------------------------------------------------------

Per acabar i en nom de tots els jugadors, còs tècnic i amb permís de'n Cantó donà les gràcies als aficionats que vengueren a animar-nos.

FONT: La Vida puede ser Maravillosa, CANTÓ TV.