martes, 20 de abril de 2010

C.E Sineu-Murense "B"


Lloc: La Catedral Son Magi (SINEU)

Hora: 17:00 o 18.00 (A concretar)


domingo, 18 de abril de 2010

Esporles B -2 C.E Sineu-3

"Sofrir,guanyar i JUSTICIA"

Avui en tots els factors en contra(Han guanyat 1er i 2on classificat)el C.E Sineu havia d'aconseguir 3 punts.

Primera Part:

Els C.E Sineu ha sortit com esteim acostumats a veure'l. Joc de toc i combinacions, molta mobilitat ofensiva amb acompanyament de la línia de mig camp. Les ocasions s'anaven sumant per el conjunt vermelló enfront les tímides arribades dels rivals. No ha tardat molt a pujar el primer gol, obra de Anthony Amore's fruit d'un cop de cap de centrada de falta. 0-1 i veient el joc,hi havia bones sensacions.

Però com sempre i degut a un cúmul d'errors el C.E Sineu deixà encaixar l'empat deixant girar al davanter i aquest,amb xut creuat superava un gran SuperMariano.
Però lluny de fer-se enrrera la possessió passava per les botes d'un gran Il Bello i un inspiradíssim SergiHAZ. El 1-2 obra d'una correguda record mundial de SiquierNavas destrossant el rècord mundial d'Usain Bolt, fussilava la porteria dels de tramuntana.

Eren moltes ocasions desaprofitades pel Mucs Players en gran part culpa d'un gran cancerbero "d'espol.les".

Segona part

Canvi de careta, el C.E Sineu lluny de confiar amb el toc de pilota, ha deixat l'alternativa al rival i es quan han vengut els problemes. S'ha passat del joc posicional per el joc directe amb un Van Ga'too lluitador i murri.

2-2 i empat amb la mateixa jugada d'abans, jugador es gira, i xut a contrapeu... El partit ja era qüestió d'honor, sofrir i intentar jugar...

Partit romput i "San fermines" en joc. Però faltava 1 minut i tothom ja donava repartits el punts quan "llego el MARIONAZO". Gran contraatac fruit de pilota llarga de Anthony Amore's cap a Parritahimovic, desmarc en ruptura de Van gatt'oo, i finalització de la VONTRÊ, 2-3 xiulada final i 3 punts d'or cap Sineu.

A destacar:

Juanjinho Di Souza: Gran Partit defensiu en quan a talls i cobertures.
Il Bello i SergiHAZ: Directors d'orquestra d'aquest linia de mig camp
SiquierNavas: Confiat i decisiu en les pujades
SuperMariano por el verano: Treient dues mans providencials
Van Gatto: Com mos agrada, lluitador i "esquiu".
Marionaldinho: retorn decisiu

Avui hem guanyat més que 3 punts...


Font: Cantó TV, corresponsal des de un tubalet i cridant "YES WE CAN"