EL C.E SINEU ES JUGA MOLT MÉS QUE 3 PUNTS AQUEST DIUMENGE A DINS ESPORLES... ES JUGA L'ASCENS.

domingo, 11 de abril de 2010

C.E SINEU-2 SON MACIÀ-0

"VICTÒRIA SOFRIDÍSSIMA AMB REGUST D'ESCALDUNS"

Abans de començar la petita crònica donar la més sincera enhorabona a tot l'equip del C.E Sineu que avui ha demostrat que està disposat a sofrir per tot allò que creim.

I és que analizant la trajectòria del Son Macià ens trobavem davant un dels equips més en forma i amb mes empenta d'aquesta segona volta, venint ells d'una dinàmica positiva i ascendent.

En la primera part el C.E Sineu ha volgut, ha intentat fer el seu joc de toc, però la veritat que avui no era el dia. Les jugades en atac eren molt forçades (Només Parritahimovîc com a clar referència)i massa precipitades a més estavem davant un equip el qual la sabia jugar entre linies i estava molt ordenat al mig camp.

Però tot i així s'ha de dir que l'esforç de Il Bello i un grandíssim Barçaló (inspiradíssim en recuperació de pilotes i sacrificat en el carril central) han donat aquelles gotes d'oxigen i ordre al centre del camp. I es que els atacs del C.E Sineu eren molt tímids basicaments provocades per desmarcs en ruptura d'un Parritahîmovic el qual li han pitat més d'un confús fora de joc.
Corria el minut 20' i Frankj Monarrî (molt irregular durant tot l'encontre) en una internada pel carril central li han xiulat falta. La qual ha transformat Parritahîmovic amb un xut "Di col.locazione excel.lenti i pizza Buitoni" 1-0, tranquilitat pel conjunt vermelló.

Es veritat, el C.E Sineu es pot dir que en aquesta primera part no ha "pogut" jugar a res, ara bé, s'ha de dir que s'ha sacrificat el joc posicional i de toc per joc d'atac directe i disciplina defensiva, on un Cabonnavaro, atent, comunicatiu, un Juanjinho di Souza sacrificat i viu en els talls un Le Sereninî posicionat i atrevit i un destacat Bartolomeus llubineiro "grandiozo" han fet provocat "aquella" muralla defensiva fruit d'aquells coneixements adquirits durant l'estada de pretemporada del C.E Sineu a la Bella Italia.

però si un jugador s'ha de destacar durant tot l'encontre i a judici personal, aquest és sens dubte "SUPERMARIANO POR EL VERANO" donant seguretat a la porteria i fent extraordinàries parades que han salvat més d'un cop l'empat.

La segona part el C.E Sineu ha sortit convençut de voler els 3 punts, ha sortit amb ganes de sufrir i ha sortit per fer enfront a un rival duríssim. Un altre vegada i amb 1-0 el C.E Sineu donava facílitat al contrari per jugar la pilota enrerra, la consigna era clara, defensar el resultat i donar incís en els atacs ràpids de Siquier Navas+FrankjMonarrî+Parritahîmovic. El canvis no han tardat en arribar. Entrava un SergiHAZ i un TIAninî per donar oxigen i lluita a un C.E Sineu molt fatigat ofensivament. El 2-0 fruit d'una ràpida recuperació per part de SergiHAZ obertura a banda cap a "Cara-cortada Monarrî" on aquest en l'única aproximació a porteria la pogut transformar en gol (ja era hora COÑO!).

A partir d'aquí la consigna passava per formar un "candau defensiu" i "matar" el tempo del partit... El son macià tot i lluitar amb justicia i amb un joc vistòs ha intentat en và perforar la porteria...però no hi havia res a fer... SUPERMARIANO POR EL VERANO avui estava enchufat.

Són moltes les conclusions que es poden treure del partit d'avui, però deixant de banda el molts d'errors que s'han pogut veure i qué de ben segur intentarem corregir per els pròxims partits, vull destacar les ganes i el sofriment que avui TOTS hem volgut realitzar pel bé de l'equip.

P.D: Crònica realitzada per Cantonet des de es tubalet de ca'n castell i amb un tassonet de herbes seques "MIG PLÊ".