jueves, 14 de enero de 2010

CESINEU - Palma de Son Gotleu



jour: 16/01/2010
heures: 18.00
placer: La Catedral "Son magi" .SINEU



Cette pièce CeSineu samedi contre un adversaire coriace. Le Palma de Son Gotleu. Un rival qui a pris la responsabilité pour le dernier jour pour le «Raiguer" avec un avantage mérité 2-3 (perdu).
Ou un 2-3 contre un Santa Maria troisième dans la ligue.

Nous voyons que les équipes qui vont au-dessus de la table sont sa spécialité.

Maintenant, le CeSineu sait la complexité de ces jeux. Rivaux qui veulent jouer avec ce qui précède, motivés par les 3 points et nécessaires par leur situation.

Espérons que nous pourrons célébrer comme une victoire la prochaine rencontre, qui sera à coup sûr un grand match.

FONT: Cantó TV, Corresponsal des de Le Vourê trejolî jo vull un pambolí.

domingo, 10 de enero de 2010

YES WE CANtó-3 SAN CAYETANO-1

"NERVIS, COMPLICAT, DIFÍCIL, però just"

Primer partit d'aquest 2010. Primera prova per veure les sensacions d'aquest conjunt vermellò despres d'una llarga aturada de festes. I sí, el reis ens han duit 3 puntets...

El CeSineu jugava contra el segon per la coa. Sabiem que seria un partit complicat, extrany i imprevisible.

Tan imprevisible com l'onze inicial que presentava el conjunt mukal en el seu sistema de joc.

A porteria: Xisco Mariano "Por el verano"
Lateral dret d'inici: Le Sereniní de la sôn
Centrals: Bolly "cao" i Anselm Ferdinand
Lateral esquerra: Bielletti (el taladro de Sineu).
Interior dret: MacMonaraman
Interior esquerre: Marionaldinho
i doble pivots amb: Il Bello i Barçalo Pirlo.
Puntes i mitjapuntes: Parritahimovîc i Anthoni's queen.

1era Part:

Els Vermellons han intentat, com sempre, començant ha jugar la pilota. I la veritat es que, tret d'algunes contades tímides arribades dels "cayetanos", el ceSineu es trobava, dintre de lo que cap, còmode en la circulació de la pilota, s'intentaven combinacions a 3/4 de camp, això sí deixant molt que desitjar en la finalització/determinació de les jugades en els darrers metres.

Els minuts corrien i la "ansietat" per arribar a l'àrea contraria es feien cada vegada mes grans, traduïnt-se en pèrdues de pilota, passades a l'espai cap a ningu, precipitació i desordre en les linies de mig camp.

No havien transcorregut massa minuts, quan fruit d'una passada a l'espai cap al punta dels "cayetanos" i sense la línia defensiva poder fer res, xutava amb un cop creuat a contrapeu de "Por el Verano", transformat el 0-1 a favor dels de PaL.Lma.

Hi havia problemes. Problemes en la linia defensiva; Poc entendiment en les pilotes dividides o aèrees. El mateix passava en la linia del mig camp, hi havia nervis, molts nervis.
Però tot i així, i amb marcador en contra s'ha seguit jugant, tocant pilota i obrint cap els interiors, els desmarcs en ruptura de Parritahimovîc eren constants sumant l'ajuda d'esquenes de Anthony's Queen ocasionant aquest, valuoses faltes a favor les quals els vermellencs no pogueren aprofitar. I es que, d'ocasions n'hi han hagut força: Bolea de Macmonaram que fugí la pilota cap els garrovers, Xuts de Marionaldinho, on aquest no va estar molt encertat cara porteria i un gol anulat per "dubtós" fora de joc. S'intentava arribar tot i els "ferotges" marcatges dels rivals i entrades a destemps, provocant les queixes de nombrosos components del Sineu.

Gran part del perill rival passava per les botes del punta i el seu interior esquerre, jugadors de bona tècnica i ràpids en l'ú contra ú. Emperò tot s'ha de dir, la bona col.locació de Le Sereniní de la sôn i la cobertura de A.Ferdinand feia més fàcil la tasca de recuperació encara que mes d'una vegada i hagues un ensurt, o be, en xuts de fora de l'àrea o en aproximacions.

S'acabava la primera meitat, el CeSineu ho intentava però el gol no arribava. en aquells moments no era just, el millor dels 45 minuts anava perdent 0-1.

2ona Part:

Fé, seguir igual i paciencia. Tots teniem la sensació que aquest partit no el perdriem si feiem les coses bé. I es que, començant la segona part es veia venir que seria una meitat interessant. Pressió començant de Parritahimovîc i A. Queen fins l'últim home. El domini era clar, la possessió de l'esfèric la tenien els locals, les aproximacions cada vegada es contaven mes sovint i els centrals estaven a mig camp, la qual cosa feia pensar en l'ofegament per part del rival, el qual un dels recursos més utilitzats eren les pilotes "per amunt".

I sí, arribà el moment. Excel.lent passada en profunditat cap a l'espai cap a Barçaló Pirlo on aquest posà "turbo" i un "Atrápame si puedes", on finalitza amb xut rás i potent dins la xarxa. El "Yes WE CANtó" pareixia que volia apareixer.

Pareixia que el segon havia d'arribar un poc més tard, pero no. El conjunt de Pal.lma tornà a "reviscolar" el seu joc era directe i ràpid i la balança de la possessió s'equilibrava en quan a ocasions per part del rival com per arribades del conjunt vermelló. Amb 1-1 al marcador el San Cayetano empenyia fort aprofitant les recuperacions al mig camp i cercant sempre l'espai buit en banda.

Aquests tengueren grans oportunitats per posar-se un altre vegada per davant. La més clara, una passada aèrea cap els dos jugadors atacants la qual neutralitzà Mariano "Por el verano" amb una sortida a temps i molt inteligent.
Un altre vegada apareixien les faltes en contra a les frontals, a les bandes, al mig camp. Tot això fruit de la desesperació del moment, per xerrar, per protestar i per no "mesurar" adequadament la pressió. I una vegada més patiem a pilota aturada. Amb això afegir l'expulsió a Marionaldinho deixant el CeSineu amb 10 homes.

Semblava que el partit acabaria 1-1 ja que els dos conjunts malgrat ho intentaven no aconseguien encetar el pot de la victòria. Emperò arribà el 2-1 amb una jugada "tonta" "surrealista" i "extranya". En una pilota alta i deu sap per què? el central deixà passar una pilota que... "encara ningú sap com" la trajectoria anava "inside" la red.

Explosió mukal, els Supporters aixecats i el CeSineu per davant el marcador. Faltaven pocs minuts i només faltava. jugar, tocar, controlar el partit i defensar i atacar correctament. Tot i les ocasions contades però molt clares del conjunt PaL.Lmesà, el CeSineu intentà cercar el tercer. I no està molt en arribar, el flamant fixatge que constà aquest estiu uns 33.000.000€ a les arques del club donà la tranquil.litat amb un gol de "murri".
Parritahimovîc "robà" la cartera al porter en una pilota aèrea que venia de la linia de mig camp, transformant-lo aquest en un gol extret del llibre "Como ser un número 9".



A millorar:

-Tema arbitratge/arbitres:

Ja son massa les targetes que porta el CeSineu en matèria disciplinària.
  • Marionaldinho expulsat en targeta vermella directe
  • Plommynescky. Targeta groga per protestar.
  • Entre d'altres...
-Finalització de jugades

Son molts els problemes en els darrers metres (pèrdues de pilota, xuts precipitats...)

- "estic cansat d'escriure".

a destacar:

-XISCO MARIANO "POR EL VERANO". Acertat en les sortides, molt segur en les pilotes aèrees i sobretot molt bona col.locació en les faltes.

-Actuació de 7 d'una linia defensiva (mai vista fins ara) durant gran part del partit
  • Un Le Sereniní de la sôn, concentrat i col.locat, segur en les centrades.
  • Un Bolly "cao" comunicatiu i ràpid en refusos perillosos
  • Un Anselm Ferdinand Ràpid en creuaments
  • Un Bielleti sacrificat i enchufat en les pujades a banda
-Actuació potable de la línia de mig camp.

-Gran actuació de la linia atacant.

FONT: Cantó TV, Corresponsal des de Le Vourê trejolî jo vull un pambolí.