sábado, 1 de mayo de 2010

Sporting Valldemossa - 3 C.E Sineu- 3

Locura, Rabia, Mal arbitratge, Emoció i sobretot FUTBOL

El c.e Sineu , sabia que es jugava avui dins el camp del primer classificat (provisional), en un partit que "s'ensumava" ambient de CHAMPIONS. I no, no ha decebut en absolut.

La primera part, i tenent la realitat del C.E Sineu es veia un conjunt concentrat, convençut de voler treure endavant el partit però també a l'expectativa del rival i de veure com atacava aquest els primers minuts. El molt bon joc combinatiu per banda triangulacions, desdoblaments i creació de linies de passada així com un mig camp amb molta qualitat per part del Valldemossa ha posat els C.E Sineu en situacions compromeses. I tot i l'esforç de la linia defensiva vermellona per refusar possibles xuts des de fora de l'area pujava al marcador el primer gol per part de l'equip de tramuntana, obra d'un dispar fort i en linia descendent el qual SUperMariano, aqueta vegada no ha pogut fer res.
El C.E Sineu no s'ha donat per vençut i ha seguit igual, intentat crear joc mitjançant els pivots i un inspirat SergiHaz el qual ha donat molts bon tocs de qualitat, pausant el joc, orientant i sobretot recuperant pilotes al mig camp.
A poc a poc s'anaven equilibrant les ocasions i tant un conjunt com l'altre intentava establir el seu model de joc.

La segona part ha estat tot una locura d'emocions, de tensió i de veure uns 45 (55 minuts...) de futbol de toc, de qualitat i sobretot de FE. El C.E Sineu perdia 1-0 i així com havia anat la primera part feia presagiar que seria molt dificil remuntar el marcador. Ara bé, les ganes, l'esforç col.lectiu, la mobilitat al centre del camp, l'obertura en banda dels dos laterals (donant amplitut) i la seguretat en pilotes aèries de la línia defensiva (destacant un Cabonnavaro en el joc aeri) tancava el conjunt de Tramuntana dins la seva meitat de camp augmentant les ocasions pel C.E Sineu.
S'ha de remarcar, perque no m'ho facin saber els qui han vist el partit, que l'arbitre ha estat un factor CLAU perque el C.E Sineu no se n'hagi emportat els 3 punts, no entraré amb detalls però la sensació de favoritisme "descarat" que rebia el conjunt visitant durant gran part del partit ha afectat en algunes jugades clares d'ocasions.
Tornant al partit el Valldemossa marcava el 2-0 als pocs minuts... (eficiència absoluta) 1 xut a porta 1 gol...
La bojeria no tardaria en arribar, el C.E Sineu ho intentava, aquesta vegada al mig camp ja era dominat per un Humprey Boga Boiret i un SergiHaz de luxe, Mario s'havia "destapat" Parritahimovic "marejava" més els centrals i Van Gatt'oo GOL la lluitava en tot moment.
Una gran sacrifici de TOT l'equip Siquier Navas, Tommeu, Maginsbauer, tots, tots...a dalt atacant i defensant...
El 2-1 arribava a 10 minuts pel final obra de. Despres d'això l'èquip ha estat Seguint amb el mateix joc, atacant i atacant, incansable, buscant espais i tallant les embransides que venien per banda sobretot del rival. faltant 5 minuts l'arbitre pita (Falta fora de l'àrea) on un jugador la toca amb la mà MIG metre DINS l'àrea...Al final Penal (gràcies al linier.... Humprey Boga Boiret xut, gol i CATARSIS.

No acabava aquí la cosa, el C.E sineu seguia persistint, creïa amb la victòria i TOTS concentrats 100% buscaven la porteria contrària fins que al minut 45 (per no dir descompte...) un corner a favor i un Maginsbauer providencial en l'entrada a remat feia el 2-3 per el C.E Sineu, Locura, Locura i més Locura.

Ara només era qüestió d'aguantar d'esperar un xiulet final, però aquest no arribava, feia ja 8 minuts que havien passat els 45 reglamentaris i no arribava el xiulet final... ara era el Valldemossa que buscava l'empat. El Mucs Supporters feia estona que recriminaven el temps, tots sabien que s'excedia massa... I finalment al cap de 3-4 corners a l'últim d'aquests una centrada molt tancada i amb una aglomeració de jugadors dintre de l'àrea de Mariano...ens empaten... 3-3...Posada de pilota en joc i al cab de 30'' xiulet final.

Són moltes les emocions que s'han pogut viure aquí, i al cap i a la fí són moltes les conclussions que pots treure d'un partit així. De com un mal arbitratge pot tirar-te abaix tot un any de feina, tota una il.lusió. I sí, molts poden pensar que haguès pogut ser pitjor perdre per els dos gols, o girant la truita guanyar per 2-3... jo dic que al final el que guanyem és un punt. Però un Punt que pot valer el seu pes en OR, ni molt menys ara hem de donar per perdut res. Queden 4 partits. 4 finals. I l'esperança ha d'estar amb tots nosaltres, perque, Matemàticament es possible i estic convençut que si guanyam aquests 4 partits. Estarem a SEGONA.


ENHORABONA A TOTS I CADA UN DELS JUGADORS PEL PARTIT D'AVUI, ARA A PENSAR AMB EL PRÒXIM



(Esperem que demà el St. Maria perdi)

FONT: CANTO TV. I BELONG !!!!

jueves, 29 de abril de 2010

Spr. Valldemossa - C.E SINEU

Dia: 01-05-2010
Hora: 17:00


vine a VALLDEMOSSA ! ajuda empenyer cap AMUNT !


ARA VA DE BÒ

lunes, 26 de abril de 2010

C.E Sineu 1 - Murense- 0

Aquesta setmana no s'ha pogut realitzar la crònica, perque el corresponsal era dins es bar fent canyes.

ENHORABONA A TOTS ELS COMPONENTS DE L'EQUIP... EL SOMNI ESTÀ CADA VEGADA MÉS APROP...