SON FERRER vs CE.SINEU

Día:Diumenge 15

Hora:16.30h

Camp: Son Ferrer

"Son Ferrer vs Sineu, devè contra tercer. Partit trascendental per el Sineu per arribar al seu somni, pujar a segona regional, davant ell tendrà un equip que vé de guanyar a n'el Raiguer per un dos a quatre. Aquests són els típics partits en que el contrari són una "capsa de bombes", es a dir, tant es que ens passin per la pedra com passetjar-nos.

El somni del sineu de pujar passa per aquests partits on és importantíssim no deixar punts.

El partit d'ahir del Madrid ens ha de servir de mostra, l'equip guanyador és l'equip que juga amb l'equip i no amb individualitats, un equip humil = victòria, un equip amb soberbia=derrota. Ara a continuar el somni de segona i a per el Son Ferrer!!"

"prèvia de partit realitzada per component de l'equip vermelló que vol romandre en l'anonimat"

P.D: Jo no ho podría haver dit millor (CANTO TV)

martes, 9 de marzo de 2010

Bolly TORNA!

domingo, 7 de marzo de 2010

C.E SINEU -3 - SON ROCA At º "B"-2

"NOS GUSTA SUFRIR"

Ha estat un partit de "telenovela surAmericana...". I es que ens agrada sufrir fins el minut 90'.

El C.E Sineu ha començat avui amb un 11 diferent als vists normalment. Un canvi de posicionament de Frankgj Monarrî i una mitja de Humprey Boga Boiret-Barçaló, amb un Van GA'too Gol I Parritahimovîc en puntes d'inici,i, amb la novetat de un Di Albert Buffon a la porteria.

La primera part, com sempre s'ha intentat tenir la pilota i les primeres arribades tot i que no han estat en forma de xut entre els 3 pals, presagiaven una predominància del joc vermelló. Però tornaven els típics errors de finalització (Pilotes perdudes aprop de l'àrea, precipitacions en les darreres passades...) un cúmul d'errors que provocaven la conta de minuts enrerra en el marcador a zero.

No ha estat fins al minut 20 (supòs), que Van Ga'too GOL, tornava a fer una d'aquelles jugades de MOIX ESQUIU que li tiren un poval d'aigua freda a damunt,quan marcava el primer pels Mucs players amb una Vaselinha amb una "paràbola","Tierra-Aire-Aire-Tierra" on el porter no ha pogut fer res, fet que ha donat d'inici una tranquilitat al conjunt Vermelló.

Les majors complicacions venien una vegada més per la línia de mig camp, on en vàries ocasions els rivals "s'apoderaven" del cercle central, emperò una gran actuació de Humprey Boga Boiret i un sacrificat i recuperador Barçaló minvaven les embestides per el carril central juntament amb l'ajuda en ocasions del dos interiors.

Un altre pic, la mala sort s'ha enrecordat del C.E Sineu i un xut de fora (l'únic en aquesta primera part) de l'àrea ha entrat "plorant" cap a dins la Porteria De Di A.Buffon, el qual, fruit de la confusió amb els defenses no ha pogut refusar-la.

El C.E Sineu la tornava a jugar a 10 minuts del final de la primera meitat. Es notava en ocasions un ambient nervios i recriminador per part de la gran majoria dels jugadors (jo també m'incloc però eh?), però tot i així s'intentaven jugades i tocar-la com per exemple les internades de banda per part de Marionaldinho i Parritahimovîc, el qual no ha tengut el seu dia de cara a porteria.

Però allà estava aquell "Moix" emprenyòs, aquell Moix que sens en s'estiu miular quan t'en vas a dormir...i un altre vegada VAN GA'TOO GOl li prenia la cartera al central amb un "ARA VOY, ARA NO, ARA SI, YA TE DIGO...", xut creuat i 2-1 al descans.

En la segona part a judici personal s'han vistes totes les mancances del C.E Sineu exponenciades. Més problemes per treure la pilota ja que s'optava per la opció de refusar la pilota cap a "allà baix" que no pas jugar-la. I el senyor mala sort tornava amb la jugada que provocava el 2-2. Un encadenament d'errors que anaven des de la línia mitja per no tancar pilotes centrals més una falta d'entendiment entre els dos centrals, provocà un 1x1 amb Di A.Buffon que, tot i sortir a refusar l'èsferic, el "Barrilete còsmico" del Son Roca l'entrava.

A partir d'aquí el joc més directe s'apoderà del C.E Sineu trobant com a recurs les pilotes en llarg cap a Parritahimovic, Van Ga'too GOL i Marionaldinho.

On aquest darrer i faltant pocs minuts i un altre vegada de falta marcà un grandíssim gol, fent-ho amb el "típic xut" de cap "a fora-dins" que ens té tan acostumats.

3-2, es respirava un ambient més distens perque era el resultat que almenys ens mereixem per ocasions realitzades, guanyar.

Els darrers minuts ja foren com he dit abans una "telenovela sudamericana" sufrir, aguantar, tornar a sufrir i passar pena. Destacar en aquests darrers instants una gran parada de Di Albert Buffon d'un xut alt i "perillos" per part d'un altre "Che Boludo".

A trobar a faltar

Confiança i "donar" ànims als demés membres.

Més sacrifici en la pressió/recuperació de pilotes

Finalització de jugades.

A destacar a judici personal:

Un Anselminho entonat, tranquil i amb decisió alhora de refusar/treure pilotes.

Le Sereninî col.locat "deliciosament" i donant les primeres mostres de que pot aportar moltíssim.

Humprey Boga Boiret més participatiu que altres vegades.

Un Barçaló,com m'hos agrada veure'l, Lluitador/repartidor.

i per últim un gran Di Albert Buffon en el seu Debut.

Font: CANTO TV RETURN. DES DE SA PISCINA AMB SA BOINA I AMB UNA COPETA D'HERBES RETRANSMITINT EL PARTIT DE LA JORNADA.