jueves, 12 de noviembre de 2009

RTVº PUIGPUNYENT I GALILEA 2 - SINEU -7

Victoria merescudíssima per part del conjunt vermelló.

Era ben sabut que seria una camp difícil i un rival complicat, i no, no ens hem de deixar enganar per "l'abultat" resultat.
I es que el CESINEU com sempre i com ens té acostumats, el primers 10-15 minuts han estat uns moments on s'ha pogut veure un Sineu, concentrat, constant en totes les facetes de cada una de les linies del sistema de joc, tant així com els aspectes més fonamentals. Ajudes constants, comunicació en defensa i reducció entre línies, apertura de pilotes a banda i canvis d'orientació cap els interiors, creant així perill i ocasions de gol.

Però ha estat fins el primer gol, on, i gràcies a un penal transformat per pere "Boiret" s'ha posat davant al marcador. Ho tenien tot a favor, el control de la pilota, l'u a zero dins la butxaca... però com sempre, i com ens té també acostumats, la intensitat ha baixat, l'actitud per voler tenir la pilota ha desaparegut, i ha estat aquí on, una vegada més hem hagut de tornar sofrir, en forma "d'apropaments" del contrari en forma d'ocasions, inseguretat en les pilotes aèries, i precipitació a la zona mitja del camp. Tot això s'ha convertit amb un penal en contra acabat en gol i una internada per falta de pressió en l'home en possessió de pilota. Que, ha pogut alçar el cap, preparar-se i centrar còmodament al seu interior on aquest ha finalitzat en gol. 2-1 a favor dels locals, i una vegada més. El CESineu ha anat al descans amb un resultat desfavorable i amb els nervis i tensió a flor de pell.

La reacció no ha tardat en arribar, la segona part s'ha pujat la actitud en defensa, la linea de mig camp deixava menys opcions al rival gràcies a l'ajuda del interiors cap el centre i finalment una lluitadora i sacrificada linea d'atac amb un Parritahîmovic i un Van Gato Nistelrroy combatiu han pogut capgirar el marcador, ençetant aquest amb una "paparina" que el porter només l'ha vista passar. El 3-1 o "culminava" "BARÇAló" amb una altre "galleta".

A partir daqui ha estat un recital vermelló on el golejador ha estat Mario amb 3 gols i Parrita 2 gols ( el 2on gol, amb culminació d'una increible jugada personal la qual el defensa encara el deu cercar...).

Ara bé, en quan a reacció l'equip ha estat més que acertat emperò falten polir detalls que no han passat per alt a Toni i Jose i que de ben segur dilluns se'n parlarà.

A destacar:

--> El canvi de Parrita per el revulsiu, Mariano "por el verano".
--> Retorn de "terminator" siquier per la banda
-->Sensació de seguretat i de nivell que ha mostrat el jugador Serenini, tot i jugar els 15 minuts ultims.