sábado, 3 de abril de 2010

C.E Sineu- C.C Son Macià

(Reanudació del blog desprès d'uns dies de remodelació en les seves estructures internes/galàctiques i atòmiques, dona'm gràcies per la vostra paciència)

DIA: 11-04-2010

Hora:Per concretar


Camp: LA CATEDRAL DE SON MAGI (SINEU)


VIVIR O MORIR
Comença el compte enrerre i la recerca de responsabilitats. 8 mesos de treball, 8 mesos de partits amb alegríes i decepcions 8 mesos amb alts i baixos.
I comença a vislumbrar-se la recta final d'aquesta temporada, la qual donarà o no, els fruits aquests darrers partits. Encontres que seran decisius, aquesta vegada sí per l'aspiració de pujar el C.E SINEU a segona regional i poder prendre part d'aquest bonic viatge.

El pròxim partit es disputarà enfront el C.C Son macià, equip amb una boníssima qualitat al mig camp i molt treballador i un dels botxís del Raiguer (5-1), del Santa Maria athletic segon classificat (4-3),San cayetano (2-1). I caiguent per només per 1 a 0 al camp del lider (Sp. Valldemossa). I es que vegent la seva trajectòria veiem que va en clar ascens i vendrà per tant en una magnífica dinàmica.

Per altre banda el C.E SINEU, ha d'intentar demostrar una vegada més que vol lluitar per l'ascens i demostrar-ho com ho feu en la segona part dintre de Ses Salines i que no renuncia al somni del "YES WE CANTÓ".

domingo, 28 de marzo de 2010

Ses Salines-2 CESINEU-1

CERRADO POR VACACIONES (SETMANA SANTA)