JORNADA 3 CESINEU - SOLLER "B"

Dia: 24/10/2009
Hora: 17:00
Camp: Son Matgi (Sineu)

Tercer exàmen del CESineu. Aquesta vegada contra un rival que serà dificil de batre. El Soller "B", el qual ens visita amb 4 punts aconseguits aquestes dues jornades (Empat 1-1 contra el Vilafranca i victoria per 4-2 a Es Raiguer).

El CESineu, tot i contar amb diverses baixes "6" aquest cap de setmana, entre elles una possible rotura fibrilar al quàdriceps del jugador Parrita, causarà canvis en el plantejament del partit de dissabte. Tot i així, son moltes les ganes que hi ha a l'equip per donar un cop d'afecte i poder sumar els 3 punts.

domingo, 18 de octubre de 2009

CESINEU-1 -- UNION "B"- 1

Primer empat del CESineu a casa, despres de realitzar en general un partit molt vistos.
Els jugadors del CeSineu han començat la primera part molt concentrats, encara que els primers 10 minuts la possessió de la pilota i el domini estaven més encarrilats cap a l'equip de La Union "B", emperò no s'ha tardat molt en poder controlar el partit.

Una defensa ben ordenada ha donat seguretat als puntuals contraatacs de l'equip contrari. Potser, la linea que s'ha vist una mica desbordada ha estat la del mig, on l'equip rival trobava els forats per jugar la pilota.

En quan, a la linea atacant hem vist un Parrita i un Gato participatius i actius. Cal destacar la gran actuació de Mario amb les seves internades per el centre des de banda, i l'anticipació en pilotes dividides de Magi.

J. Ramos també ha firmat un gran partit aturant les pilotes en profunditat i tancant espais.

La segona part ha estat de gran domini vermellenc creant ocasions, però desaprofitant als darrers metres. El gol ha vingut de Penal sobre Mario després d'una jugada individual, que ell mateix ha transformat.
L'atac rival era tímid mentre que els jugadors del Ce Sineu s'anaven apropant cada vegada en ocasions a la porteria contraria. Empero a les acaballes del partit, en una falta en contra l'arbitre ha vist penal una suposada "agafada de camiseta" De llonguet al rival, el qual ha transformat en gol, empatant així, l'encontre.
Nacho krkic ha estat a punt d'entra un rebot, però el final ha tocat al travesser.

En general s'ha vist un equip compost, insegur en alguns matissos, però segur en l'estil.

--> Destacar per un últim una gran actuació del Porter, Xisco Mariano.