sábado, 5 de diciembre de 2009

CE SINEU 1 - ESPORLES B - 0

"YES WE CAN (tó)"

Sabiem que era difícil, sabiem que ho passariem malament, sabiem que haviem de fer les coses bé. Ho sabiem, i hem respost de la millor manera possible, GUANYANT.

Com ens ha passat a altres partits, avui, n'hem pogut veure dos. Segurament ja sabeu per on vaig. El partit de la primera part, i el partit de la segona.

Primera part:

S'ha vist un equip compacte, amb les idees clares, volent dominar, controlar i exprimir totes aquelles virtuts que posseïx el CESINEU. Ha estat "en judici personal", una de les millors mitjes parts que hem jugat en lo que duïm de temporada.

S'han vist combinacions entre la linia mitja i la línia d'atac, seguretat en defensa i sortida clara dels centrals magi i Juanjo, amb una molt bona col.locació de Bolly i de Bielleti en banda, i es que, realment les opcions del rival passaven per les jugades a banda, on aquestes han estat "neutralitzades" eficaçment per els defenses i els continuus recolzaments dels pivots Llonguetti i Humprey Boga Boiret. Aquests dos últims han firmat una molt bona primera part, traduïda en precisses passades obertes als interiors Marionaldinho i McMonaraman on han ocasionat mes d'un ensurt a la porteria contrària.

Destacar també, una vegada més l'actuació de Van Gato Volador i Parritahîmovic en la pressió als centrals, consigna la qual l'han portada a terme perfectament damunt el terreny de joc, ocasionant així perdues de pilota de l'equip contrari amb posterior ocasió de gol de l'equip vermellenc. El CeSineu estava a gust, feia el seu joc, jugava com sap i això agradava i motivava als pròpis jugadors.

I es que la recompensa no ha tardat en arribar, una pilota dividida on Parritahîmovic gràcies a la seva força de lluita i coordinació se'n vá del defensa produïnt aquest falta dins l'area, xiulant l'arbitre la pena màxima. Humprey Boga Boiret amb la tranquilitat que le caracteritza, la llançat i ha marcat l'únic gol que s'ha pogut veure en tot el partit, i es que d'ocasions a n'aquesta primera part han estat vàries. McMonaraman n'ha tengudes dues que no ha sabut aprofitar, Van Gato Volador, Marionaldinho, fins i tot els pivots intentat-ho de fora de l'àrea.

En definitiva Combinacions, desdoblaments, recolzaments, passades a primer toc, desmarcs, les linies juntes en tot moment, sacrifici en defensa, refusos en zones de perill, i un llarg etc... s'ha pogut veure aquests 45 minuts.

Segona part:

Ja ens ho avisava l'entrenador Tonigrini, "Alerta amb ses Pajaras". I es que s'ha vist un CeSineu totalment diferent, com si l'ú a zero li fos suficient s'ha tancat enrerra, ha canviat el joc de posicionament per un joc de "Pilota per amunt, corr, Pilota per allà, pilota a ca ses monges". El mig del camp ha desaparegut, deixant el perillós carril central en mans del conjunt rival, el qual l'ha aprofitat i ha començat a sumar les seves primeres ocasions de gol en forma de centrades a banda, aprofitament de superioritat numèrica en banda, i es podia veure molt clarament, com la línia defensiva visitant ocupava la zona del mig camp. Que això en el futbol és superioritat i domini del ritme i el joc. Les linies del CeSineu s'han difuminat, potser, més que cansament físic, s'ha de sumar també un cansament psicològic traduït en precipitacions a l'hora de crear jugades, pilotades, i pèrdues en les passades curtes.

I es que ens han ofegat, les faltes aprop de porteria ja son massa habituals en les segones parts, i sabem tots el que ens costa defensar-les. Si s'haguès de destacar un jugador aquesta segona part, sens dubte i com a opinió personal, seria Khanfitet Vueling. Ja que ha demostrat seguretat en les pilotes centrades/xutades provinents de falta, sortint amb decissió i refusant amb autoritat. També una gran col.locació de Juanjo i magi en pilotes creuades.

Al final es desitjava la pitada final de l'àrbitre i això es signe de que les coses no surten bé, emperò, sí, s'ha sofrit i s'ha guanyat.

Encara que no ho sembli falten "polir" aquestes "Pajaras" i pensar molt seriament les possibles solucions per aquestes segones parts.

A destacar:

--> Gran actuació dels pivots en la primera part (centrades precisses i col.locació excel.lent, gran visió de joc.

--> Seguretat defensiva i comunicació entre els seus membres.

--> Diverses ocasions de gol de perill, gràcies a l'entendiment entre interiors i atacants (molt bons desmarcs de ruptura de Van Gato Volador i Parritahîmovic).

-->Linies juntes i participatives en atac i defensa.

--> Bàsicament posicionament de la linia defensiva (Seguretat en pilotes aèries de Magi i sacrifici òptim de Bielleti).

--> Salvador Khanfitet Vueling amb els seus refusos segurs i comunicant/col.locant la defensa.

--> L'entrada de Plominesky i un P.MaxvellSiquier han donat oxigen aun CeSineu necessitat.

Per últim felicitar el recolzament continuu d'aquells jugadors que estaven a la grada i que ens han donat força per donar "canya" així com també de les FANS i seguidors del CESINEU.

Personalment estic content perque dimecres podrem veure en Tonigrini començant sa xerrada amb un "M'agrada començar ses xerrades d'aquesta manera..."

Per acabar i com a consell aprofitau per descansar físic i psiquicament que hi ha hagut molt de desgast.
BON PONT A TOTS I MOS VEIM DILLUNS ( a n'es dinar)

"

Aquest dissabte, vé a dins el camp del Sineu un equip el qual ha empatat amb el Santa María, ha guanyat 3-2 al Raiguer i ve amb ganes de fer el mateix dins Sineu.

Són 6 partits seguits guanyats, molta la càrrega psicològica i física que ha costat poder sumar aquests 18 punts. Però som aquí per escalar, avançar i guanyar aquest dissabte un dels partits que segurament serà més dur, complicat, i fatigant dels que hem vist fins ara enfront un equip jove, amb ganes i molt miolt lluitador.

Per això s'ha d'estar concentrat, conciensciat de la importància d'aquests 3 punts ja que seria un COP a la taula i a la moral de TOTS els rivals. El CESineu ha de sortir com sempre ho ha fet, prenent la iniciativa i intentar dominar el partit des de el minut 1.

Personalment esper que Dilluns es pugui començar amb un "M'agrada començar ses xerrades d'aquesta manera..."

YES WE CAN (tó)

martes, 1 de diciembre de 2009

TEST COOPER

Pensar demà que heu de dur sabates per correr, que tornarem fer es test de cooper.

12 minutets a fondo.