sábado, 20 de febrero de 2010

Soller B-0 C.E Sineu-4

VICTÒRIA MORAL

El C.E Sineu necessitava 3 punts per poder aixecar-se del dur cop que havia sofert les darreres dues derrotes seguides. I quina millor forma de fer-ho que tornant esser un equip junt i sacrificat pel bé comú.

I es que començant la primera part, mirant la col.locació dels jugadors i l'actitud d'aquests feia presagiar un èxit en el transcurs dels 90 minuts.

Una línia defensiva ben situada on regnava la comunicació entre els membres ha fet que es ves un C.E Sineu segur i sòlid en defensa.

La línia de mig camp enllaçant en tot moment amb la línia atacant i ajudant defensivament.

La línia ofensiva participativa, aplicant criteris i consignes treballades durant la setmana, avui s'han pogut veure més que mai. Parritahîmovic entonat i un Gato en la seva versió SpeedTurbo 10.0.

El Soller B, tot i mostrar unes tímides aproximacions a l'àrea rival no ha pogut enviar la pilota dintre la xarxa, degut a dos factors. Un esforç COL.LECTIU en la pressió per la recuperació de la pilota i un acertat KHAnfitet en la pressa de decisions de l'1x1.

I es que la primera part ha estat d'un domini visitant clar. Aproximacions de Ga'too, Parritahimovîc i Marionaldinho + el sacrifici de Barçaló/Il Bello en recuperació de pilotes en mig-camp tot i que aquesta estadística de recuperació de pilotes s'ha vist una mica ombrejada per la pèrdua de pilotes en la mateixa.

Els gols no han tardat en arribar, Parritahimovic en una jugada de "pillame si puedes" o de Ga'tto una jugada de murri fent un "ARA VOY ARA NO VOY ARA TE METO LA PUNTITA Y ME LA QUEDO YO".

0-2 al descans, tot i no enlluernar amb el joc de la primera volta, l'eficàcia almenys sí havia tornat a aquest equip necessitat de gols.

La segona part i sobretot els primers 10 minuts han estat en domini del conjunt local amb envestides per banda però amb un perill relatiu. Fins que, una vegada més Parritahimovîc amb una "Vaselinha al filho du impossuible" marcava el 0-3 donant tranquilitat i quasi sentenciant el partit així com es desenvolupava.

Passaven els minuts i el CESineu es trobava còmode. El 4 arribava més tard per obra de: (No m'enrecord...)

Més tard es realitzaven els canvis pertinents.

Le Sereniní de la sôn, Anthony's queen, BollyCAO i Mariano "por el verano". Entraven per donar frescura a un CESINEU immers en la monotonia del joc.

S'ha de destacar en judici personal un augment de confiança de Le Sereniní en el toc de pilota, un BollyCAO atent i centrat en les seves funcions i un Anthony Queen's faltat de ritme de joc però deixant detalls "made in brasil".

Tambe fer referencia a Mariano "por el verano" que entrava com a 9 i que malgrat la seva posicio natural de porter els ha deixat detalls de qualitat pages-sistica i terrenal dificil d'oblidar.

------------------------------------------------------------------------------------------------

A destacar:

La sensació de tornar ser un equip.

miércoles, 17 de febrero de 2010

Soller B - C-E Sineu

HORA: 16.00

DÍA: 20/02/10

CAMP: SOLLER

La derrota lo cambia todo. La derrota no cambia nada.


Una tras otra, tu equipo encadena hasta 21 batallas ligueras sin perder, batiendo su propia marca de la temporada pasada. Gol tras gol. Jugada tras jugada.

Saltas cada día al campo de entrenamiento como si no lo supieras. Pidiéndote el máximo a ti mismo y a tus compañeros, repasando aciertos y errores, sudando y concentrándote en el siguiente partido. Aprietas los dientes. Tus músculos se tensan. Inyectas velocidad a cada jugada. Toque a cada pase. Control a la recepción. Precisión a cada disparo.

Pero un día la racha termina. La derrota lo cambia todo.

La competición vuelve a empezar. La racha es igual a cero. ¿Y ahora qué?
Saltas cada día al campo de entrenamiento como si no lo supieras. Pidiéndote el máximo a ti mismo y a tus compañeros, repasando aciertos y errores, sudando y concentrándote en el siguiente partido. Aprietas los dientes. Tus músculos se tensan. Inyectas velocidad a cada jugada. Toque a cada pase. Control a la recepción. Precisión a cada disparo.

Un campéon nunca se cansa de la victoria. La derrota no cambia nada.

YES WE CANtó.

FONT: http://inside.nike.com/blogs/nikefootball-es_ES/2010/02/17/la-derrota-lo-cambia-todo-la-derrota-no-cambia-nada

HEM DE GUANYAR AQUEST DISSABTE DINS SOLLER I PODEM FER-HO COM SABEM.

MUCS SUPPORTERS ARA MÉS QUE MAI.

domingo, 14 de febrero de 2010

Unión B 3 - C. E Sineu 1

Dinàmica negativa

La crònica no es podrà realitzar degut a que el corresponsal no va poder assistir a l'encontre. Però val a dir que ja son dues setmanes que el CeSineu cau deixant anar 6 punts. Aquesta vegada va enfrontar un partit amb moltes baixes i segons alguns periodistes que se varen apropar al Camp de la unión varen destacar un bon joc dels locals.

Aquesta setmana que vé es crucial, ja que marcarà un abans i un despres a la classificació. S'ha de tenir Fe per seguir endavant i per tornar remontar el vol.

Font: Corresponsal de Canto TV, A n'es mateix tubalet de sempre amb 10 cubates damunt per oblidar aquestes dues setmanes.