domingo, 1 de noviembre de 2009

Son Roca-1 C.E Sineu-3

Merescuda victòria per 3 gols a 1 enfront el Son Roca, emperò, 3 punts que porten molts dubtes en "L'engrenatge" de l'equip.

El Ce Sineu, visitava avui el Camp del Son Roca, equip que, portant 3 jornades no havia aconseguit puntuar en cap d'ells, emperò que ha estat a punt de donar la campanada dins casa seua.

S'ha vist una primera part de domini vermellenc, en quan a creació d'ocasions emperò en falta de finalització en les jugades d'atac. Son ja molts els problemes que té el CeSineu per "transformar" en els darrers metres de camp. El primer gol, obra de Van Gato volador ve d'una jugada on la combinació entre 3 jugadors la culmina sol en l'àrea.
A partir d'aquí lluny de voler controlar el partit i gràcies a dues errades defensives consecutives el Son Roca empata el partit creant així nerviosisme innecessari en els jugadors visitants.
El punt d'inflexió,i, "Clau" en el desenvolupament del partit, ha estat quan l'àrbitre ha xiulat un penal "fantasma" i el jugador la fallat, gràcies a la grandíssima actuació de confitet que li ha endevinat de ple la trajectòria de la pilota.

El transcurs del partit ha baixat de intensitat a mesura que passaven els minuts, donant més d'un ensurt la línia atacant contrària a la defensa del CeSineu. Fins que, Toni Ramis ha firmat el 1-2 donant tranquil·litat al conjunt i anant al descans amb el marcador al davant.

la segona part s'ha començat jugant bé, però les linies s'han tornat a "difuminar" i les combinacions, parets, i jocs al primer o segon toc ja no tornaven a sortir, entrant els jugadors vermellencs dins una "espiral" de mal joc i precipitació en les jugades, cosa que ha fet donar més protagonisme al rival el qual ha tengut alguna ocasió digne d'aprofitar per empatar el partit.
No ha estat fins el minut de descompte quan una magnífica centrada de Mario des de córner l'ha aprofitada "parrita" en un toc precís i amb intensió.

Queda molt per treballar i corregir. Les mancances en aquest equip han tornat a veure's avui en el terreny de joc i, malgrat se pot estar content pel resultat, s'ha d'estar conscient que hi ha encara molts "punts negres" que poden fer mal al llarg de la temporada si no es solucionen.

Demà Dilluns entrenament a les 8.30 com sempre.