viernes, 27 de noviembre de 2009

C.C Son Macià- 1 Ce Sineu-2

"Escalar mai ha estat fàcil"

I es que és així. Continuar amb la bona racha lliguera no és gens fàcil. Avui, ens enfrontavem contra un rival fort dins casa, contant amb diversos factors. Public, grans jugadors al mig camp i, sobretot, les dimensions d'un camp petit on minvaven les nostres "virtuts" en atac.

Ara bé, tot i així s'ha sortit en una primera part volent fer el nostre joc. Joc per bandes, cercar les dues referències, Parritahîmovic i Van Ga'too i com no intentar controlar el mig del camp.

Aquesta darrera cosa ha estat sense cap dubte el gran maldecap d'aquest CeSineu. I es que gran part dels problemes ens venien en la superioritat al mig del camp per part de l'equip rival i en la col.locació massa irregular dels components de la mitja vermellenca. Unes vegades Llonguet, altres barcelò, Tolo i Monara es deixaven dominar el carril central a base de triangulacions entre pivots i extrems rivals. Això es traduïa amb internades constants del Son macià per banda, on era per aquests carrils laterals on passaven les seves ocasions de gol en forma de centrades i rematades a l'àrea.

Tot i així cal destacar una sòlida defensa vermellenca destacant Juanjo en anticipació i Jaume cabo en les tallades de passades internes. S'ha pogut veure una primera línia defensiva exclusiva amb plomer per l'esquerra i amb un gran Serenini on, de segur ens ha sorprès a tots per el gran rendiment aportat durant tota la primera part.

Els gols del Cesineu no han tardat en arribar, i Van Ga'too amb "puteria" moixuna, ha pentinat una pilota penjada de falta lateral, entrant aquesta dins la xarxa. Fins aquí el CeSineu tenia el partit "mig controlat", ja que el carril central tot i que provocava problemes al conjunt vermellenc degut aun molt bon pivot "El calvo", el CeSineu se n'ha sortit gràcies a marcatges propers i amb intenció de no fer-lo girar a porteria.

El segon gol de Van Ga'too ha estat de llibre, desmarc en ruptura en una treta de banda on monara li ha tirada llarga amb la sort de passar el central i deixar Van Ga'too sol a porteria chutant aquest amb una potència i direcció creuada on el porter no ha pogut fer res.

Anant al descans amb un 0-2 donava tranquilitat al conjunt, però, com sempre. I com si es sabès que sofririem ha sortit un CESINEU més defensiu, conforme amb el resultat, i ha estat això el que la fet fer sofrir, tornant el "fantasma del nerviossisme" en el conjunt vermellenc.

Recital Local en la segona part. Traduït en ocasions de gol. Les transicions defensa atac del CeSineu nomès passaven per, "Xut per amunt i que l'agafi qui pugui". I així s'ha passat gran part dels 45 minuts. Tot s'ha de dir, el "bany" que ens feien al mig camp, perdent moltes pilotes en el carril central, haguès pogut dornar-nos més d'un disgust si no haguès estat també per una gran actuació del porter "KHANfitet" que ha salvat més d'una pilota perillosisima.

I és que. faltant 3 minuts per acabar i "agobiats" per la pressió a la zona propera a la nostra àrea ens han acostat al marcador en un "bollit" de rebots on plomer dins l'area no ha pogut refusar la pilota acabant aquesta dins la porteria.

Conclusions del partit:

Positives:

-Gran desplegament físic de tots els jugadors en les ajudes
-Gran treball tàctic de la línia defensiva, destacant l'actuació de Juanjo i Serenini
-Gran força de Lluita dels jugadors de la Linia d'atac, destacant Van Ga'too en busca "De carne".
-Molt bona actuació del Porter confitet

A millorar:

-La linia de mig camp, s'han perdut massa pilotes en la zona central creant així perill
-Poca profunditat dels interiors.
-Temporització en l'u contra u (massa faltes als jugadors per arribar tard a pilota...)

Donar les gràcies a tots els seguidors/es que s'han desplaçat, i que han animat cervessa amb mà a un CeSineu que ho necessitava (segons tenc entès en Magi ha estat es qui na begudes més tot i la seva lesió d'isquios seguit d'aprop per un Boji estelar).

TOTS SABEM A QUÍ ANAVA DEDICAT AQUEST TRIOMF, I SÍ HO HEM ACONSEGUIT. VA PER TU!

P.D: pròximament les fotografies... ( si en Llongueti me dona sa camara).

4 ---->DONA LA TEVA OPINIO CLICKANT AQUÍ<---:

Bolly dijo...

Clar que sí motogp Monara. Sa veritat es que en Magí i jo varem fer un partidasso per ses grades i varem fer front a nes 300 espectadors com diu en Florinini se desplacen a nes camp de Son Macia. PD: Monara s'escriu BOLLY!!!!

Espacio patrocinado por Estrella Damm y San Miguel.

ElQueFALTABA dijo...

Bolly...tens raó "booooooolly"... Per cert no era Estrella damm era MAHOU.

barcelo dijo...

crec que un equip en grans expectatives de pujar de categoria no es pot permetre es luxe de tenir gent alcoholitzada per ses grades.